Nieuw boek, nieuwe uitdaging

Mijn meest recente thriller De Witte Generaal wordt (gelukkig) volop gelezen. Leuk om te horen dat mensen het boek mee op vakantie nemen. Ook voor mij is de vakantie een moment om dat ene dikke boek te lezen waar ik normaal gesproken niet aan toekom. Mijn vakantie staat nog in de wacht tot eind september dus gebruik ik deze relatief rustige periode om wat onderzoek te doen voor mijn nieuwe boek. Ook worden de eerste contouren van het boek al duidelijk, al is het nog in een pril stadium. Ik durf te beloven dat het een spannend boek wordt en een logische opvolger van De Witte Generaal. Het zal wel de laatste worden met Gerard van Dongen als personage. Goed, genoeg voor nu, ik ga weer verder met het uitschrijven van de ideeën, personages en niet te vergeten de eerste opzet van het plot.
En voor een ieder die op vakantie gaat: Geniet, rust uit, geniet van elkaar, heb plezier met je partner, gezin, vrienden of met wie je ook op vakantie gaat en maak ook tijd om wat boeken te lezen.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nieuw boek, nieuwe uitdaging

  1. Ik geniet enorm van je boek De Witte Generaal. Zit er helemaal in, dat merk ik omdat ik, bijna kinderlijk maar toch, het gevoel heb dat wanneer ik stop met lezen ik de personages onnodig ophoud. Slaat nergens op, voelt als Never ending Story, maar toch… Ik kan het niet anders omschrijven… Het is een pageturner.. Dank daarvoor… En ik ga zo weer een bladzijdes tot mij nemen…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s